Tipărire
Accesări: 112906

Documente actuale

 • Rugăm unitatile de invatamant din comunele enumerate sa aduca la ISJ Sibiu - Birou Plan Salarizare pana la data de 12.08.2019 un exemplar original al HCL-ului emis de consiliul local. : COMUNA ALMA COMUNA ALŢÂNA COMUNA AŢEL COMUNA AXENTE SEVER COMUNA BAZNA COMUNA BIERTAN COMUNA BRATEIU COMUNA BRUIU COMUNA CÂRŢA COMUNA CÂRŢIŞOARA COMUNA DÎRLOS COMUNA GURA RÎULUI COMUNA IACOBENI COMUNA JINA COMUNA LASLEA COMUNA LUDOŞ COMUNA MERGHINDEAL COMUNA MOŞNA COMUNA NOCRICH COMUNA PĂUCA COMUNA ŞEICA MARE COMUNA ŞEICA MICĂ COMUNA SLIMNIC COMUNA ŞURA MARE COMUNA ŞURA MICĂ COMUNA TURNU ROŞU COMUNA VALEA VIILOR
 • Va rugam sa completati numarul MAXIM de elevi, din semestrul al II-lea, an scolar 2018-2019, beneficiari ai Programului pentru scoli": 
 • Situaţia la învăţătură la sfârşitul semestrului II an şcolar 2018-2019
 • Va rugam sa consultati nota(de aici), prin care solicitam transmiterea formularului semestrial Anexa 4-evidenta unica a cantitatilor de produse distribuite per cantitate de produs, in functie de numarul prescolarilor si elevilor.
 • In atentia unitatilor de invatamant liceal / profesional  - va invitam sa completati macheta online(de aici) cu locurile alocate elevilor romani de pretutindeni
 • Va rugam sa verificati in aplicatia SIIIR si sa asigurati asocierea la formatiunea de studiu a tuturor elevilor inscrisi in clasele a VIII-a. In situatia in care aveti elevi cu situatia neincheiata, la clasele a VIII-a, raportati numarul acestora in Macheta de aici(click)
 • Machete online: Responsabili - Unitati  - Denumire localitate  A; Responsabili - Unitati - Denumire localitate de la B la C; Responsabili - Unitati  - Denumire localitate de la D la L; Responsabili - Unitati  - Denumire localitate de la M la P; Responsabili - Unitati  - Denumire localitate de la R la S; Responsabili - Unitati  - Denumire localitate de la T la Z

  Alocatii

  • ALOCAȚII 2019-2020
  • Model tabel 2019(nou) transmis de AJPIS (a fost introdusa optiune de selectare a localitatii de domiciliu, precum si validarea CNP-ului).Situatia elevilor in drept sa primeasca alocatie se transmite ca si pana acum pe email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (conform modelului atasat mai sus), dar si in format letric (tabel nominal cu semnatura si stampila institutiei de invatamant, insotit de acte doveditoare)

  Program cu publicul la data de 1 septembrie 2018

  MARTI - MIERCURI - JOI intre orele 9 - 12
   
  Plan Salarizare, Șef Birou  MIKLOS GABRIELA  

  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

  Tel 0369101206

  Fax 0269436443

  Plan Salarizare, Rețea Școlară GRIGORE ANCA ELENA  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  Plan Salarizare, Administrare acte de studii OLAR ADRIANA Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.