ADMITERE BILINGV CLASA a IX-a. Proba va avea loc în data de 17 mai 2019 începând cu ora 9.00, la cele trei centre:

Elevii vor fi prezenți în săli până la ora 8.30 cu buletinul sau cu carnetul de elev ( cu poza si vizat in termen)- pentru cei care nu au înca buletin.

Detalii despre inscriere, termene si echivalari se regasesc in procedura postata pe pagina inspectorului Laura Pitariu si pe pagina Admitere.  Va rugăm să citiți procedura cu atenție. Echivalările cu examenele internaționale sau olimpiadele scolare vor fi realizate de catre Comisia de recunoaştere şi echivalare a rezultatelor obţinute la examene cu recunoaștere internațională pentru certificarea competențelor lingvistice în limbi străine și a rezultatelor la olimpiadele naționale din școala de proveniență. (cf. procedurii ). Tabelul cu rezultatele echivalarii va fi trimis de catre fiecare unitate scolara catre inspectorul de limbi moderne pe email laura.pitariu@yahoo.com la data de 14.05.2019. Ulterior, aceste tabele vor fi trimise, de către ISJ, către centrele de concurs.

ELEVII CARE  ÎȘI ECHIVALEAZA EXAMENE INTERNAȚIONALE VOR PARCURGE ȘI ETAPA DE INSCRIERE INTR-UNUL DINTRE CENTRELE DE CONCURS!!!!

Va multumim!