Intrucat anul scolar 2018-2019 se apropie de sfarsit, este necesar sa incepem colectarea tuturor documentelor care atesta plata ajutorului financiar in programul „Bani de liceu” pentru elevii din clasele a IX-a si a X-a din acest an scolar.

Documentele se vor colecta si arhiva conform procedurii cunoscute și trimise prin adresa nr. 133/UIPFFS/06.05.2019, pe care o reatasam aici.

Va rugam mult sa respectati intocmai algoritmul de denumire al documentelor si categoriile respective (I, II, III, IV) si sa va asigurati ca documentele sunt complete si scanate corespunzator, ca sa nu mai fie necesar sa revenim apoi cu alte solicitari de completare a acestora.

Solicitam liceelor aceste documente inca de acum, avand in vedere ca urmeaza perioada de concediu ce va urma pe perioada vacantei. 

Termen final de colectare : 15 iulie 2019.

Documentele au fost transmise deja de catre COLEGIUL TEH DE IND ALIM TEREZIANUM SIBIU, LICEUL "TIMOTEI CIPARIU" DUMBRAVENI, COLEGIUL TEHNIC ENERGETIC SIBIU, Liceul Tehn. Ilie Macelariu  Miercurea Sibiului, Colegiul Agricol D P Barcianu Sibiu, Liceul de Arta Sibiu, Liceul Tehnologic Automecanica Medias, Liceul Tehnologic H Coanda Sibiu, Liceul Tehnologic "Scoala Nationala de Gaz" Medias, Colegiul Tehnic Independenta Sibiu, Liceul Tehnologic Avram Iancu Sibiu, Colegiul Tehnic Mediensis Medias, Liceul de Constructii si Arhitectura Carol I Sibiu, Liceul tehnologic Cisnadie, Liceul Teoretic St L Roth Medias, Colegiul Tehnic Agnita, Liceul Teoretic C Nocia Sibiu, Colegiul National Pedagogic Sibiu, Liceul teoretic Axente Sever Medias, Colegiul National O Goga Sibiu, Colegiul Economic G Baritiu Sibiu