Institutul National de Administratie (INA) coordoneaza elaborarea unui studiu la nivel national privind evaluarea oprtunuitatii fexibilizarii modului si timpului de lucru in administratia publica din Romania.Aceasta activitate a re sprijinul Secretariatului General al Guvernului si al Grupului Bancii Modiale.

Acest demers se inscrie in sfera activitatilor de cercetare-inovare ale INA, cu scopul de a sustine politicile publice bazate pe evidente, in speta de a aevalua oportunuitatea reglementarii modurilor de lucru flexibile la nivelul administratiei publice locale si centrale.

Metodologia de lucru pentru realizarea studiului consta in analiza documentara (reglementari nationale si europene) si aplicara a doua chestionare online referitoare la oportunuitatea felxibilizarii modului si timpului de lucru, unul adresat functiilor de conducere, iar celalat functiilor de executie, din administratia publica centrala si locala.

In acest sens, va rugam sa ne sprijiniti in demersul nostru pentru diseminarea celor doua chestionare la nivelul institutiei pe care o reprezentati. Link-urile care permit acecsul in vederea completatii chestionarelor sunt urmatoarele:

https://forms.gle/nSukswD2a9K6zmrZ7

https://forms.gle/bUGyobnEDb5SPDZ87