În atenţia unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat și particular - referitor la completarea si transmiterea CAIETELOR STATISTICE

Readucem în atenţia dvs. mesajul  Direcţiei Judetene de Statistică, privind raportarea on-line a datelor statistice (mesaj transmis pe adresa de email a unităţilor de învăţământ).

Institutul National de Statistica a pus in functiune Portalul web de preluare online a datelor statistice eSOP (e-Survey Online Portal), sistem care permite colectarea on-line a datelor statistice atât pentru sfârşitul anului şcolar 2019-2020, cât şi pentru începutul anului şcolar 2020-2021.

Url-ul de conectare in aplicatie este: https://esop.insse.ro/esop-web/ iar utilizatorul si parola sunt cele cunoscute de dvs din anii trecuti.            

In cazul in care intampinati probleme (nu mai cunoasteti utilizatorul si parola, nu va puteti conecta in aplicatie, etc) va rugam sa ne contactati la adresa email tele@sibiu.insse.ro  sau dan.turoiu@sibiu.insse.ro
Sistemul este optimizat pentru browserele Mozilla Firefox 3.0 sau mai nou, Internet Explorer 9 sau mai nou si Google Chrome 22 sau mai nou.