Numele meu este Andreea și mă ocup de implementarea programului “Code Hero” organizat de Asociația Cartea Daliei și sponsorizat de Societe Generale Global Solution Center. 

Suntem  o organizație non-profit care derulează programe gratuite educative de peste 5 ani. Până în prezent, peste 4148 de elevi au participat la programele pe care le desfășurăm și peste 626 voluntari au produs o schimbare în bine.

În edițiile anterioare am avut mai multe școli din județul dumneavoastră și tare mult ne-am bucura dacă am putea ajunge la un număr și mai mare cu ajutorul dumneavoastră de a distribui mesajul mai departe. 

Următoarea sesiune se desfășoară la nivel național, în perioada 04.10 - 19.12.2021. Termenul limită pentru înscrieri este de 12 septembrie.

Mai multe detalii despre această ediție a proiectului găsiți pe website-ul nostru https://www.carteadaliei.ro/ sau în prezentarea noastră aici, iar formularul de înscriere pentru părinți este disponibil aici https://www.carteadaliei.ro/inscriere-elev/

Dacă doriți mai multe informații, ne-ar face plăcere să vă prezentăm proiectul și să vă răspundem la întrebări, așa că nu ezitați să ne contactați.

 

Așteptăm vești de la dumneavoastră!

O zi frumoasă,

Andreea Szabo
Project Manager, Cartea Daliei